Oxytan zonnenbank

Bruining, vitamine D en collageen

De OxyTan is een revolutionaire lamp met maar liefst drie functies. De lamp zorgt voor bruining dankzij de UV technologie, stimuleert de aanmaak van vitamine D productie en werkt tevens huidverjongend/ verbeterend dankzij het speciale collageenlicht.

Bruining (UV)

De OxyTan lampen zijn uniek qua bruining. Het bijzondere UV spectrum van deze lampen zorgt voor een optimale doorbloeding van de huid en een verbeterde zuurstofopname, met als resultaat een mooier en dieper bruiningsresultaat. Dit alles met minder UV-stralingdan gewone zonnebanklampen.

Voorheen kreeg u tijdens het zonnen witte plekken op het lichaam, onder andere bij de schouderbladen als u op een harde acrylplaat ligt. Dit wordt veroorzaakt door de slechte bloedtoevoer op die plekken. Met deze OxyTan lamp verminderd dit euvel aanzienlijk en bruint u ook op die plaatsen beter.

Vitamine D productie

Behalve een beter bruiningsresultaat weet het speciale UV spectrum van de OxyTan lampen ook de aanmaak van Vitamine D extra te stimuleren. Een te kort aan vitamine D is nooit goed voor de mens. Zeker in de wintermaanden is het risico hier extra groot op. Dankzij het gebruik van deze lamp ten op zichte van een standaard zonnebanklamp kunt u rekenen op een nog betere vitamine D productie in het lichaam.

Huidverjonging (collageen)

Extra uniek aan deze lamp is het bijzondere licht wat de aanmaak van collageen in de huid stimuleert en daarmee zorgt voor het elastisch houden van de huid. Met name vanaf het 25e levensjaar is deze functie een prettige bijkomstigheid, aangezien de aanmaak van collageen in uw huid vanaf dan gaat afnemen.

Reflector zonnebanklamp

De OxyTan is een reflector zonnebanklamp. Behalve dat het de lamp meer power geeft en efficiënter werkt is de lamp hierdoor ook geschikt voor zonnebanken die nog niet zijn uitgevoerd met een reflectorplaat. Neem bij twijfel hierover gerust contact op. Plaats deze lamp altijd met de opdruk naar uw lichaam toe!

Drie functies in één

De OxyTan lamp is een alles-in-één kunner. Bruining, vitamine D productie en huidverjonging. De lamp voor een mooie frisse en bruine huid!

Eigenschappen OxyTan

  • lengte 176 cm/200 cm
  • 100 watt /120 watt
  • UVB/UVA van 1 %
  • ingebouwde reflector
  • unieke bruinende werking
  • vitamine D aanmaak
  • huidverjongend
  • gecertificeerde bank volgens europese 0.3 watt norm

Prijzen OxyTan

100 minuten rittenkaart € 69,00 Nu boeken
20 minuten € 15,00 Nu boeken
15 minuten € 13,50 Nu boeken
10 minuten € 10,00 Nu boeken
5 minuten € 6,00 Nu boeken